SCHAKEL AVM ASBEST VERWIJDERING ALTIJD IN

Voor een Vaardige, Vakkundige en Zorgvuldige Oplossing

WELKOM BIJ AVM ASBEST VERWIJDEREN

Waarom AVM?

Voor asbest verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in asbesthoudende golfplaten verwijderen, en eventueel in combinatie met montagebedrijven de complete dakrenovatie te verzorgen.

Ook voor dakbeschot of binnenasbest bent u bij ons in goede handen.

Voor het verwijderen van asbest!

Asbest in uw leefomgeving? Schakel AVM Asbest Verwijdering uit Kootwijkerbroek in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

Wat is asbest?

Asbest is een verzamelnaam van mineralen die opgebouwd zijn uit fijne, kleine vezels die vrijwel niet met het oog waar te nemen zijn. Asbest wordt al sinds de oudheid gebruikt voor diverse doeleinden. Tot in de jaren tachtig is het veel gebruikt als bouwmateriaal. Dit om de simpele redenen dat het sterk, slijtvast, isolerend en goedkoop was.

  • Zorgvuldige verwijdering
  • Vakmanschap
  • Uitstekende expertise
  • Jarenlange ervaring
  • Volledig gecertificeerd
  • Goede voorwaarden
  • Specialisatie in asbest golfplaten

Is asbest gevaarlijk?

Zolang asbest in gebonden toestand verkeert, is er geen gevaar voor gezondheid. Als losse vezels, na het asbest verwijderen of verwerken, echter ingeademd worden lopen zij vast in de kleine luchtwegen en longblaasjes. Op langere termijn kunnen er door blootstelling aan asbest verschillende asbestziekten ontstaan. In Nederland sterven volgens de Gezondheidsraad jaarlijks naar schatting zo’n 1.600 mensen aan asbestziekten.

Word asbest verwerkt?

Tot 1 juli 1993 mocht asbest nog verwerkt worden. Daarna werden de gevaren van asbest bekend, en heeft de overheid heeft gesteld dat asbest op een vakkundige en gecontroleerde manier verwijderd moeten worden. Dit moet verantwoord gebeuren.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Algemene voorwaarden

Hier vindt u het overzicht van de Algemene Voorwaarden van AVM B.V.

Maak een afspraak

Wilt u een bestaand object slopen en is deze voorzien van asbest? Tijd voor een deskundige asbestverwijderaar.

Volledig gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn deskundige asbestverwijderaars of deskundig toezichthouder asbestverwijderaar

Schuur Slopen of herbestemmen

Leegstaande stallen en schuren zijn moeilijk te verkopen. Slopen is niet een-twee-drie geregeld, hoe pak je dat aan? Praktisch gezien zijn er twee mogelijkheden voor leegstaande agrarische gebouwen: een ander functie voor de locatie zoeken, in jargon herbestemmen, of slopen. Slopen is vaak de beste oplossing. Het slopen van deze oude stallen en schuren levert nieuwe bouwkavels op. De mogelijkheden van deze nieuwe kavels zijn meer waard dan de oude stallen.

Regeling via gemeente

Wanneer u oude stallen heeft en deze graag wilt laten slopen (ook in verband met asbest), bekijk dan eerst of er een regeling is in uw gemeente en op die manier  relatief goedkoop de stallen kunt laten slopen en een ander kunt helpen met realisering van de plannen. Heeft uw gemeente geen regeling? Ga dan altijd in gesprek.

Asbestinventarisatierapport

Wij kunnen het asbestinventarisatierapport voor uw regelen. Er komt een extern bedrijf op locatie om te kijken waar en hoeveel asbest er te vinden is. Er wordt een rapport gemaakt waarin dit onderzoek in kaart wordt gebracht. Hiervoor hebben wij onze vaste onderzoeksbureaus. Het inventarisatierapport is o.a. nodig voor doen van een sloopmelding bij de gemeente. Ook het doen van deze melding nemen we u graag uit handen!

AVM de asbestspecialist

Wilt u daadwerkelijk gaan slopen? AVM is gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende golfplaten die veelal op de daken van uw oude stallen liggen. Onze saneerders volgen het gezamenlijk opgestelde stappenplan van voorbereiding tot oplevering. De DTA’-ers (Deskundig Toezichthouder Asbest) hebben een bouwkundige achtergrond en kunnen, wanneer nodig, direct communiceren met het montagebedrijf.

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN