SCHAKEL AVM ASBEST VERWIJDERING ALTIJD IN

Voor een Vaardige, Vakkundige en Zorgvuldige Oplossing

WELKOM BIJ AVM ASBEST VERWIJDEREN

Werkzaamheden

Wij kunnen er kort in zijn. Met een vast team van gecertificeerde Deskundige Asbestverwijderaars en Deskundige Toezichthouders Asbestverwijdering houdt AVM zich dagelijks bezig met het verwijderen van asbest.

De projecten waar AVM deze dienst uitvoert variëren sterk. Wij zijn echter bijzonder ervaren in de verwijdering van asbest in de agrarische en akkerbouwsector en in de utiliteitsbouw. Hierbij werken we samen met een vast aantal montagebedrijven waar wij het asbest voor saneren.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Asbest in uw leefomgeving? Schakel AVM Asbest Verwijdering uit Kootwijkerbroek in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

Asbest golfplaten verwijderen

Asbest kent vele toepassingen, waarvan asbest golfplaten het meest bekend zijn. Asbest golfplaten zijn veel gebruikt in Nederland tijdens de opbouwperiode in de jaren 60. Men ziet ze o.a. op veestallen, opslagloodsen, woningen, garages, als beschoeiing langs de slootkant, als fundering in een put. Door de vele toepassingen vraagt elke saneringsklus om een specifieke aanpak. AVM is gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende golfplaten.

Dak renoveren

AVM is gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudend dak. Het gaat hier niet alleen om golfplaten, maar ook om vlakke beplating en andere asbesttoepassingen op uw dak.

Binnenasbest verwijderen

Asbest kent vele toepassingen, niet alleen asbest golfplaten, maar ook wand en plafondbeplating, buismateriaal, vloeren, afdichtingssnoeren, kortom het is een veelvuldig gebruikt product. En het verwijderen ervan moet geconditioneerd gebeuren. Nu zit er verschil in buiten- en binnen asbest.

Werkwijze

AVM staat bekend om de doordachte werkwijze bij de verwijdering van asbest. Door een goede inzet van onze medewerkers, onze kwalitatief hoogstaand materieel en goede beheersing in planning kunnen wij perfect inspelen op de wens van de klant of aannemer.

Algemene voorwaarden

Hier vindt u het overzicht van de Algemene Voorwaarden van AVM B.V.

Maak een afspraak

Wilt u een bestaand object slopen en is deze voorzien van asbest? Tijd voor een deskundige asbestverwijderaar.

Volledig gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn deskundige asbestverwijderaars of deskundig toezichthouder asbestverwijderaar