SCHAKEL AVM ASBEST VERWIJDERING ALTIJD IN

Voor een Vaardige, Vakkundige en Zorgvuldige Oplossing

BINNENASBEST VERWIJDEREN BIJ AVM ASBEST VERWIJDEREN

Werkzaamheden

Asbest kent vele toepassingen, niet alleen asbest golfplaten, maar ook wand en plafondbeplating, buismateriaal, vloeren, afdichtingssnoeren, kortom het is een veelvuldig gebruikt product. En het verwijderen ervan moet geconditioneerd gebeuren. Nu zit er verschil in buiten- en binnen asbest.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Asbest in uw leefomgeving? Schakel AVM Asbest Verwijdering uit Kootwijkerbroek in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

Containment

Al het asbest wat binnen is toegepast moet in containment worden gesaneerd. Dat houdt in dat wij om de asbesttoepassing een luchtdichte ruimte maken waar wij onze douchwagen en onderdrukmachines aan koppelen. Deze machines moeten er voor zorgen dat er in die ruimte minimaal 20 pascal onderdruk is. Wij kunnen dan het asbest verwijderen en veilig verpakken. De ruimte schoonmaken, en door middel van een luchtmeting uit te laten voeren de ruimte weer vrijgeven. Daar komt dus heel wat meer bij kijken dan bij buitensaneringen. Vooral bij renovatie is het vaak een combinatie van buiten- en binnen sanering. Omdat wij beide uitvoeren met dezelfde werknemers zijn de communicatie lijnen kort en kan uw project vakkundig en snel worden uitgevoerd.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Voor meer informatie en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen via onze contactpagina.

Voor een indicatie van onze uitgevoerde werken verwijzen wij u naar de pagina projecten.

Algemene voorwaarden

Hier vindt u het overzicht van de Algemene Voorwaarden van AVM B.V.

Maak een afspraak

Wilt u een bestaand object slopen en is deze voorzien van asbest? Tijd voor een deskundige asbestverwijderaar.

Volledig gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn deskundige asbestverwijderaars of deskundig toezichthouder asbestverwijderaar

Dé partij om uw asbest te verwijderen.

Asbest zit vaak niet alleen op het dak, maar ook op wanden en in schoorsteenpijpen kan asbest toegepast zijn. Bij het dak renoveren kunt u dus overwegen om ook dit asbest door ons te laten verwijderen. Bij aanvang van uw renovatieproject spreken wij goed af wie wat doet. Zo moet er een inventarisatierapport gemaakt worden en een sloopmelding uitgevoerd worden. Al deze zaken neemt AVM graag uit uw handen.

Voor een indicatie van onze uitgevoerde werken verwijzen wij u naar de pagina projecten.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de renovatie van uw dak!